energetische huidverzorging, massage & pedicure

methode

Qi bodycare is gespecialiseerd in energetische huidverzorging, massage & pedicure. De behandelingen volgens de methode Phytobiodermie zijn gebaseerd op de theorie over Yin en Yang, het Bioritme en de 5 elementenleer van de traditionele Chinese geneeskunde: Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water.
De huid wordt gezien als een netwerk van energiebanen (meridianen). Huidproblemen zijn meestal een signaal van dieper liggende oorzaken, verstoringen in de energiestroming. Deze storingen worden ook zichtbaar in de reflexzones in het gezicht. Uitgangspunt van de behandelingen is het op een natuurlijke manier herstellen van de energiestroming in het lichaam. Daarvoor wordt gebruik gemaakt van energetische Phyto5 producten die in combinatie met Chromatherapie (kleurlichttherapie) en Lymfedrainage de energie in de meridianen in evenwicht brengen.
Vanuit deze achtergrond is het mogelijk om een behandeling samen te stellen die geheel op u is afgestemd, telkens opnieuw. Zo krijgt u in de winter een andere behandeling dan in de lente. En iemand met bioritme aarde krijgt een andere behandeling dan iemand met bioritme water. Kortom een unieke visie op huidverzorging.

KLEURENMASKER-GEZICHT