energetische huidverzorging, massage & pedicure

Phyto 5

Phyto5 huidverzorgingsproducten worden in Zwitserland gemaakt uit energetische, 100% natuurlijke en biologische bestanddelen, zoals algen, klei, plantaardige en etherische oliën, granen en mineralen. Indien mogelijk wordt gebruik gemaakt van Fairtrade. De Phyto5 producten zijn gebaseerd op de Chinese 5 elementenleer Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water en ontwikkeld om de energiestroom in het lichaam te optimaliseren. De producten stimuleren en tonifiëren de huid en geven de juiste vibraties terug, zodat afvalstoffen worden losgelaten.
Er bestaan producten voor gezichtsverzorging, lichaamsverzorging en hoofdhuid – en haarverzorging.
cirkel-hout
Element Hout
De element Hout serie geeft een diepe reiniging van de poriën bij een vette huid, comedonen (mee-eters) en pigmentvlekken. Geeft ook een betere energiecirculatie waardoor meer doorbloeding en een helder huidbeeld. De houtproducten beschermen de huid tijdens de energetische lente van 5 februari tot en met 17 april.
cirkel-vuur
Element Vuur
De element Vuur serie brengt verfrissing, koelt en kalmeert de huid bij couperose, hitte, transpiratie en bij stuwingen door hitte. De vuurproducten brengen evenwicht in de arteriële bloedsomloop en beschermen de huid gedurende de energetische zomer: van 6 mei tot en met 19 juli.
cirkel-aarde
Element Aarde
De element Aarde serie brengt ontspanning en herstel in de huid bij acne, onzuiverheden en grove poriën. De aardeproducten bevorderen de lymfestroom en worden ook gebruikt tijdens de 18 dagen van de seizoensovergangen van 18 januari tot en met 4 februari, van 18 april tot en met 5 mei, van 20 juli tot en met 6 augustus en van 21 oktober tot en met 7 november.
cirkel-metaal
Element Metaal
De element Metaal serie brengt vocht en opbouw van mineralen bij een droge en/of slecht doorbloede huid. De metaalproducten hebben een gunstig effect op de afvoerende circulatie en beschermen de huid tijdens de energetische herfst van 7 augustus tot en met 20 oktober.
cirkel-water
Element Water
De element Water serie geeft weer spankracht aan de huid en regenereert het weefsel bij vitaliteit tekort, huidverslapping, fijne lijntjes en rimpeltjes en problemen met de vochtcirculatie.
De waterproducten beschermen de huid tijdens de energetische winter van 8 november tot en met 17 januari.
phyto5
Energetische kalender
Voor elk huidtype is er een passende elementenlijn. Voor een normale huid die in balans is, kan men kiezen voor huidverzorging van het energetische seizoen volgens de ENERGETISCHE KALENDER.