energetische huidverzorging, massage & pedicure

Mineralogie

mineralogie
Als u voor uw huidverzorging de beste producten eist, is een gezonde natuurlijke minerale make-up een logisch vervolg. Daarom is er gekozen voor het cosmeticamerk Mineralogie.
Dat mineralen goed zijn voor de huid geldt alleen voor de pure vorm. Ook dan kun je spreken van huidverbetering. Dit vind je terug in Mineralogie. Tevens zijn de producten niet op dieren getest en is het duurzaam doordat de verpakkingen komen van gerecycled papier van duurzame boerderijen en bedrukt zijn met soja-inkt.
Mineralen laten de huid ademen, zijn goed verdraagzaam door de meest gevoelige huid (zelfs de huid met acne, rosacea en erytheem) en bieden maximale bescherming tegen de zon. Mineralen als zinkoxide en titaniumdioxide zijn anticomedogeen en bevatten ontstekingswerende eigenschappen. Daarnaast zitten er in de make-upproducten voedende en hydraterende oliën, plantenextracten uit haver, tarwe en kamille en de antioxidanten vitamine A en E. Mineralogie producten zijn vrij van ongewenste stoffen als talk, zetmeel, parfum en kleurstoffen. Mineralogie kiest voor de beste kwaliteit, namelijk voor de farmaceutische standaard. Zo wordt make-up een verlengstuk van uw huidverzorging. Omdat het vrij is van synthetische stoffen sluit het de huid niet af. De producten zijn zo letterlijk een verademing voor de huid. Daarnaast bied de foundation bescherming tegen de zon met een natuurlijke SPF van 26, één van de hoogste in de cosmeticabranche en is bovendien waterafstotend. Mineralogie heeft alle noodzakelijke producten in het assortiment om een volledige make-up aan te brengen.

mineralogie